ЗА Illustrator | Вашите сънища могат да спас 

 

Вашите сънища могат да спас

Вашите сънища могат да спасят живота ви Как и защо вашите сънища ви предупреждават за всякакви опасности: земетресения, цунами, торнадо, бури, свличания на земни пластове, самолетни катастрофи, нападения, атентати, обири и т.н.

Търсене за:

Вашите сънища могат да спасят живота ви

Как и защо вашите сънища ви предупреждават за всякакви опасности: земетресения, цунами, торнадо, бури, свличания на земни пластове, самолетни катастрофи, нападения, атентати, обири и т.н.

 

iBookstore:  BULGARIA –  AMAZON.COM (PRINTED) – AMAZON.CO.UK

ЗА ИЛЮСТРАТОРКАТА НА КОРИЦАТА

Кристиян Манчини е родена в Бразилия. Тя живее в Сао Паоло, където работи като илюстратор. Ктиситян е братовчедка на авторката на тази книга. Артист по душа и с много талант, тя обича да създава художественото оформление на книги, на корици и също така да твори рекламни изображения и лого материали.

Тя е създала кориците на множество книги, между които и за деца, като например: “Fada Helena Boazinha” (Karen Vogel Camargo/ Editrice Núcleo Paradigma) и “A ilha encantada das Marias sem vergonha/ Busy lizzy´s enchanted island”. (Manuela Viera do Amaral/ Editrice Panamby Bilingual School See Saw).

Контакт: mancinicristiane@yahoo.com.br

 

 

 

 

© Buenos Books 2017